vikici Creative Commons License 2007.02.07 0 0 142

Mindezzel ugye csak annyi probléma van,h én visszaküldtem nekik a bugyikat...

Ugyanis nem rendeltem meg, nekem sincs átvételim, én is a postaládámban találtam egy szerencsétlen nyári délután. De felhívtam őket, lemondtam a további cuccokat és visszapostáztam a bugyikat. Csakhogy nincs feladóvevényem... Ennek oka: hogy vagy elhánytam vmerre, vagy eleve nem is azzal adtam fel... De mindenképp elővigyázatlan voltam, mert erre mondják, h egyéni szoc.problém, de tényleg volt akkoriban nagyobb bajom is, mint a cég.. Vagyis hibás lehetek igen.

De utána békén hagytak sokáig. Elintézettnek tekintettem az ügyet, így nem foglalkoztam velük.. Egyébként erre kértek a felszólító leveleikben is: ha közben rendeztem velük az ügyet, akkor ne reagáljak.

De most fel veszem a kesztyűt, mert nagyon unom már őket. A neten sajna nem sok mindent találtam.

Ica mama esetleg tudna másolatot küldeni a papírokról, amikből kiderül hivatalosan, h nem létező cégről van szó? Vagy tudna egy honlapcímet vagy más egyebet adni, ami segítségemre lehetne? (kvsp@citromail.hu)

Van pár ötletem, amit kipróbálok. Pl. beszélni kellene szerintem a vezető, a cég vezetővel. Találtam egy magyar címet: XII. ker. Ügyész utca 5. A fogyaztóvédelem honlapján keresztül akadtam rá. Erre is rápróbálok, megpróbálom legalábbis...

Ezentúl: más magyar topikok is nyíltak a témában: a kereső adott ki nekem egyet például.

Faxom sajnos nincs, de ha mden kötél szakad, megoldható bizonyára egy üzletben ez is.