Még egy post részemről a témában, de most már ígérem, az utolsó. :)

Elbizonytalanított az elbizonytalanodásod... Ezért nyomoztam egy kicsit, mint ahogyan a krimikben is szoktak: kikockázás, összehasonlítás szemmel, majd képkockák közötti különbség képzése. Itt az eredmény, én maradtam "hozzáért"-párti :) A változás a 4. és az 5. képkocka között történik és szerintem nem csak a fényfolt, hanem a golyó alja is elmozdul, de a csillogó részen valóban szembetűnőbb a változás. Ezt a differencia-képen be is jelöltem.
A "bizonyítékok" ellenére továbbra is szeretem Dragot. Az igazat megvallva én is jártam már úgy snookerezés közben, hogy nem voltam biztos benne, hogy toltam-e egy közeli lökésnél, hogy hozzáértem-e a kezemmel a célzásra való koncentrálás közben valamelyik golyóhoz, stb. Ilyenkor általában felállok és megkérdezem az ellenfelemet, hogy szerinte mi történt, de volt már olyan is, hogy saját hatáskörben úgy döntöttem, hogy nem értem hozzá, és folytattam a lökést. Ha egyértelmű, akkor persze bemondom a hibát, ez csak természetes. Csak nem mindig egyértelmű, és szerintem Drago is így járhatott. Döntő frame a saját hazájában a bennmaradásért, nagyon koncentrálhatott, el tudom képzelni, hogy valóban nem is vette észre még akkor sem, ha tényleg hozzáért.
Uff. :-)