Hello!
Mi az a faszázlak?
Megint a jövőről vitatkozunk. Te sem, én sem tudjuk, hogy milyen lesz ez az ÚJ CSAPATUNK! Én valóban optimista vagyok, mert úgy látom, hogy Banks pótlása több mint jólsikerült lett. Véleményem szerint a jelenlegi csapat erősebb, mint a benxes volt.
Sőt erősebbnek tűnik az összes többinél.
Javaslom, hogy legyünk türelemmel - különben is mi mást tehetnénk? (aki netes fórumokon anyázva akar vezetőséget-játékosokat buktatni, az nagyon naiv, ld. Meszlényit-kontra kecskemétiek.)
Kruscsiccsal nyáron jól ment? Nem is tudtam, hogy nyáron is van bajnokság. Vagy edzőmeccseken, felkészülési tornákon? Ne viccelj! Azokból semmiféle következtetést nem szabad levonni. A Paks ezeken szörnyű gyengén szerepelt - aztán bajnok lett.
A támadás-védekezés szétbontásában nem nagyon hiszek. Aki bajnok akar lenni, annak mindkettőn javítania kell. Sopronban sajna a mezőnyembereknek nem ment a támadás, nagyon hiányzott egy Philips kaliberű játékos. Meggyőződésem, hogy Vele már Sopronban is nyerni tudtunk volna. Persze ez is fikció, sosem tudjuk meg az igazságot.
Nézzünk előre, már van egy Philipsünk is, várjuk ki, hogy mit hoz a három Kaposvár elleni mérkőzés!
Amiben viszont egyetértek Veled is, hogy bár két sornyi kezdőszintű játékosunk van már, Hangát és Supolát is be kéne időnként vetni.