takiz Creative Commons License 2007.02.06 0 0 3160

Rali: hát ezek ellen fel kell lépni... láttad őket - tudtad, hogy mit csinálnak... Szóltál nekik?

Nekem az a bajom az ilyesmivel, hogy (annak ellenére, hogy maximum annyiszor mentem le az útról, ahányszor Eke baratunk tilosban parkolt... - ugye eke??) én tényleg betartanám, hogy védem a védendőt - csak táblázzák már ki kérem...

Multkor gps-sel rögzitettük, hogy merre motoroztunk (a nem létező motorjainkkal...) aztán a tracket oda adtam egy természet vődő területi illetékesnek (nem tom a pontos titulusát...), hát elkeserített... Ugyanis, hiába mentünk csak útakon (kifejezetten jól kijárt utakról beszélek - nem útnak látszó keréknyomakról..), hiába áltunk meg és fordultunk meg a természetvédelmi területekt jelző tábláknál... kiderült, hogy egy rakás védet területen átmentünk (természetesen úton) csak azok olyan kis területek voltak, hogy nem jelőlték...

Hát ez van... igy elég nehéz jónak lenni. De már gyakorlom - jelenleg agykontrol tanfolyamra járok, aholis megtanulom, hogy hogyan tudom kitalálni mások le nem írt és ki nem táblázott szándékait...

Gondoltam rá, hogy minden utamat rögzítem és leadom a szakhatóságnak... ezzel is bizonyítva, hogy hű, de über fasza gyerek vagyok... de ezek után egy frászt. Még a végén magam ültetem le magam. :-)

Mindenesetre a kiskunsági nemzeti park már szépen van táblázva. Köszönjük, én elkerülöm. Sajnos nem mindenki teszi ezt - de mi neveljük egymást - eke nélkül is... sajnos őt még nem... :-)

S persze mi is hibázunk, de ha kell vállaljuk... ha nagyon kell... ugyanis nem szívesen, mert csak azt látjuk, hogy mi vagyunk a cseppek a tengerben... és a tengerrel senki nem foglalkozik.... :-(

Ugy, hogy pl. jövőre kiveszek egy hónap szabadságot és megyek az esőerdőket megmenteni, majd a cápákra fogok vigyázni és végül betömöm az ózonlyukat is... talán - ha addig bele nem akadok egy kifeszített drótba... :-)

Előzmény: rali (3155)