WooDoo! én se ezt mondtam!!!De igaza van annak aki azt mondja hogy a brumi nem auto? IGAZA. Igaza van annak aki azt mondja hogy nem smk?? IGAZA. Ideáig oké?
mindenki más elönyéért szereti és élvezné más elönyét: jogsi, ado, müszaki, stb. Te a tudásoddal mint olvastam könyen elfogadod a müszakit. ez veszélyes, mert a müszaki nagyon fejödö képes, gyorsan megszületik a testvére a zöldkártya eu paraméterek stb és pillanatok alatt a kocsi müszakijánál vagyunk,és aztán itt a jozan észnek már nincs helye.
(én most kinlodok a rendes kocsim vizsgáztatásával, hiába nincs légzsákom, de ahoz elöirt valamit követelnek. már 3 autoszerelö is küzd vele.) Szoval ilyen elszabadulós müszakit nem szeretnék a brumit.
A lobbi: mit gondol egy polskis, altos, trabis a városban ha elmész mellette? igaza van egy kicsit ugye?. Ha sikerül a lobbi változatlan fomába, mit gondol akkor? mozgássérültek nem elég a parkolás, benzincsekk, adomentesség, gk támogatás még ezt is KIBULIZTÁTOK NEKIK! IGAZA VAN.( OLVASOD UGYE NEM INGYENAUTO...hanem segitettek kibulizni)
Mivel sem a jogi, sem müszaki nyelvben nem vagyok otthon példázodnék. ha jol emlékszem volt, van egy kocsinál olyan lehetöség ha kevesebb üléssel van levizsgáztatva más kategoria. ilyen megoldásra gondoltam, és itt tényleg lehetne kérni a mozgáskorlátozottak segitségét, mindenféle rossz indulatu társadalmi megitélés nélkül. ugyanis együtt el lehetne érni hogy legyen lehetöség a brumit 1 személyre 40km/o használni, ez a mozgáskorlátozottaknak IS jo( a polskis sem gondolna semmit) közületek akinek ezek a paraméterek elfogadhatoak joljárnak mégha nem is mozgássérültek, (ugyanis ez elérhetöbb mert közelebb van a smk-hoz), akinek meg kell a 2 személy, 70km/o az lessz motor. tehát nem arra gondoltam hogy egy kategorián belül a tulaj milyensége döntsön, hanem egy kategorián belül a felhasználás modja.
Én a parkolás emlitésénél arra gondoltam hogyha megnö (mivel itt nem kell fizetni)a parkolo auto db szám ezt a lobbi miatt részben a mi nyakunkba varják, a meg növekedett db szám miatt korlátozások léphetnek életbe és ezt mi érezzük legjobban meg. ugyanilyen veszély van a városokban az elharapodzo jogosulatlan kártya használokkal.
tehát arra kellene kérni a mozgássérülteket hogy segitsenek hogy legyen lehetöség UGYANAZON brumi különbözö felhasználására ,kategorizására mozgássérült igazolvány NÉLKÜL is. Igy már érthetö?
linhof