igi76 Creative Commons License 2007.02.06 0 0 1128

Sziasztok!

Én is hasonló véleménnyen vagyok. Bár értem egy kicsit linof-ot is, mitől tart. Én úgy gondolom nem szabad zárt rendszerként kezelni, érdekeket nézve, hanem közügyként, hiszen a moped ezt kell és fogja szolgálni, ha nem akkor nem fog működni, sem a társadalomban sem a jogban, sehol.

Demszkynek írt levelet sikerült megnyitnom és elolvasni, köszönöm Proba a háttér segítséget. Úgy gondolom, ha Pest a Főpolgármester is egy kicsit figyelemmel olvassa, akkor megérti a lényegét és a jövőjét is ennek az üzenetnek. 

Még mindig a találkozást látom megoldásnak, elindulásnak a legfontosabb lépésként ebben az ügyben. Miért nem ülünk le egy asztalhoz leírva, eldöntve, megvitatva mit akarunk. Mindenki elmondja a saját véleményét, talán még vélemények is találkoznak itt a fórumon, de semmi más. Ez kevés!

A honlap már első körben igazolta vagyunk és maradunk a közéletben a int. háló világában, de mi lesz tovább?

FFU úgy látom, Te céltudatos vagy, amit akarsz és amire erőd, lelkesedésed, kitartásként visz, azt meg is valósítod. Kellenek ilyen elszántak!

Meg olyanokra is szükség van a csapatban akik szerelnek, munkálkodnak, bütykölnek, de félek, hogy ez hosszú távon kevés lesz!

-Igi- 

Előzmény: WooDoo (1126)