Picike12 Creative Commons License 2007.02.06 0 0 104

Helló mindenkinek!

Mi március 5-én utazunk Dominikára. Az első 7 nap egy hajóút lesz a Karib-szigetek között, utána 7 nap pihenés a Punta Canan a Hotel Bavaro Princess-ben. Így mi kb. 3 napot leszünk akkor, amikor még Ti is kint vagytok. :-)

Kíváncsi lennék, hogy Ti milyen programokat találtatok érdemlegesnek. A bálnalesről én is hallottam, nagyon szeretném, ha lenne lehetőség rá, de pontosan sajnos nem tudtam utána nézni, hogy ez milyen időszakban van, mi még láthatjuk-e a bálnákat, vagy esetleg pont lekéssük.

A Dolphin-Island is biztosan szerepel majd az uticéljaink között, jó, hogy feltetted a linket!

Néztünk még sok lehetőséget különböző fórumokon és ahogy számoltuk, szinte minden nap mennünk kellene valahová, ha nagyjából szeretnénk megnézni a látnivalók 60%-át.

Így lesz ez a hajóút közben is, mivel minden nap megáll egy szigetnél és naponta van 5-6 program, amin részt lehet venni, nem beszélve a saját magad szervezte kiruccanásokról.

Kérlek adjatok tippet az öltözködéssel kapcsolatban:

olvastam itt a fórumon, hogy kiöltözős a hotelekben a stílus... Ez mennyire igaz? Mi nem nagyon szeretünk kiöltözni, főleg akkor amikor egy ilyen helyre utazunk. Nekünk pont a lazább stílus feküdne... Mondjuk nyilván nem fürdőruciban megyünk vacsorázni, de azért egy laza polo és rövidnadrág elég lehet?? Vagy minimum hosszú nadrág a férfiakon? Aki volt már, hogyan látta öltözni az embereket?

Más: tudnátok tippet adni a vízalatti fényképező tokokkal kapcsolatban? Vett már valaki ilyet? Sajnos gépünkhöz valót még egyáltalán nem láttam, de a Sony gépekhez általában 40-60 ezer között van... Van valami olcsóbb tippetek, hogy mibe csomagoljam a gépem?

Köszi!

Előzmény: vicorex (101)