döcös
2007.02.06
|
|
0 0
1127
|
Üdvözlet minden Brumi rajongónak! Nekem van egy Chatenet stella tipusú kis kocsim( már irtam róla itt) több mint egy éve gond nélkül használom. Motorikusan és fogyasztásilag is meg vagyok vele elégedve, mint itt a hozászólásokban olvasom nem tartozik a rossz tipúsok közé. De valójában azért írok mert a héten a rend éber őrei megállítottak igazoltatás céljából, és lehet hogy feljelentés lessz a vége. Ugyanis arra hivatkoztak hogy hatósági jelzés nélkül használom, felírták az adataimat meg az autóét is és azt közölték hogy csak személyautó jogosítvánnyal vezethetem. Ez még nem is volna gond de a másik megállapítás az volt hogy le kell vizsgáztatnom mint személyautó csak úgy használhatom. Én jeleztem hogy a jogszabájok szerint nem minösül sz.g.k.-nak, itt olvasottak alpján probáltam meggyőzni őket de nem ismerték el az igazamat. Abba maradtunk hogy megkeresik a hivatalos állásfoglalást (közlekedési felügyelet) és értesítenek. Ez meg is történt, azt közölték hogy sz.g.k.-nak minösül, hivatkozásul " meghaldja az 50ccm-et" ezért vizsga köteles. Én ezzel nem értek eggyet ezért valószinü hogy a feljelentés már megindult ellenem, holott semilyen irást erröl "még" nem kaptam. A hozzászólások között olvastam hogy volt már valakinek bírósági tárgyalása és megszüntették az eljárást. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérésem hogy ha teheti legyenszíves elküldeni a birósági határozatot a ( lacesz67@freemail.hu)-ra, hogy legyen hivatkozási alapom. Talán itt Györ-Moson-Sopron megyében is azt a törvényt ismerik a bíroságon mint máshol. Elöre is köszönöm a jóindulatot. |
|