Szia Sickboy!
Háát mi is szemeztünk vele, én végig olvastam minden fórumot, cikket, aztán elmenetem és szó szerint szerelem volt első látásra.
A Mosoygós Lacetti hatás azóta is tart. Én még autót ennyire nem szerettem és dédelgettem. :-)
A fogyasztása... hát igen lehet, hoyg egy icipicit többet eszik mint.. mint mi???
Cserébe megbízható jól megy és kényelmes. Ár érték arányban mindenképpen ajánlom.
Éppen tegnap csodálta mege egy barátom aki a WV POlo ját akarja lecserélni és ennyi extrával bizony picit többe kerülne. Családnak még a biztonsági felszerelések megléte miatt és a nem rossz töréstesztek miatt is ajánlható.
A Daewoo ság ot már nem igazán érzed ebben az autóben, mert itt már megjelennek a finomabb műanyagok, kényelmi berendezések.
Szal ajánlom, mert mi is a gyermekek növekedése miatt választottuk ezt méretes kis autót :-) Szép nagy a csomagtere. A szervízlámpa hiba (lekopogom) nálam még nem jelentkezett. bár még csak január óta használom:-)
Színeben ajánlom az ezüst mentát, mert nem annyira igényes szín koszolódás szempontjából.
Én Majosházán vettem a Molnár úr nál, pontos jó kiszolgálás, gyorsak.
Ha kérdésed
üdv
lew