FFU Creative Commons License 2007.02.06 0 0 1124
Szia Bakancs4,

ha félreértettelek, akkor bocs'.

Ezek az érdekképviseleti dolgok sajnos igy mennek - de hát a ma élő magyarok elsöprö többsége már úgy született és élte le az életét, hogy csak egyet tanulhatott - birkának lenni/ne szólj szám... stb. ismered az idevágó közmondásokat te is.

Az egyesületesdi (vagy akára jogilag semmit sem számitó klubok) nagyon nehéz játék - nagyon nehéz életben tartani, mindenki számára elfogadható tartalommal kitölteni, leközdeni a tagság pesszimizmusát, az 'úgyse sikerül' mentalitást stb.

Ilyenkor mindig arra gondolok, ha az angol haverjaim, az ottani kit car-osok meg tudják csinálni, genetikailag én se vagyok rosszabb anyag, és ha nekem nem sikerül, nem a körülményekben van a baj (azt hiába szidom, nem jutok elöbbre), hanem bennem.

Azon a 'hobbijármüves-szövetség' találkozóján az egyesület aktuális elnöke, egy fiatal pesti jogászgyerek volt ott. Sajnos mi, a kit car-osok azóta sem léptünk 'szövetség' ügyben semmit se.
Amúgy kezdő veteránosként (MGA Coupe 1957-böl) most kezdek ismerkedni ezzel a csapattal. Nekem itt Pécsett nagyon jó tapasztalataim vannak, azt viszont már hallottam, hogy a pesti veteránosok ölik egymást (csak még arra nem tudtam rájönni, miért).

Amúgy van egy úr Szekszárdon, akivel laza kapcsolatban vagyok, az ottani nemzetiségi színházban dolgozott, tavaly még volt egy Triumph Spitfire-e.

Üdv!
Előzmény: Bakancs4 (1119)