nem, az eredmények többségén kívül semmi nem volt rendben akkor sem, amikor banks még itt volt. akkor sem volt elképzelés, akkor sem játszottunk és akkor is betliztek a mezőnyjátékosok. ezért volt sokak részéről, hogy leváltották volna a fél csapatot.
szerintetek tényleg nem kapkodás, amit most a vezetőség csinál??? mert szerintem messziről láccik, hogy az. sajnos. kestutis nem jött be, pojbics csak pár percet képes viszonylag elfogadható szinten játszani, szóval nincs normális egyesünk. hozzunk még egyet! hadd legyenek hárman, plusz supola. (aki persze sosem léphet pályára, főleg ezek után.)
kettes-hármas poszt. kámi, ákos, lowe. hozzunk még egyet, hadd ne játsszon sosem az ország egyik legtehetségesebb juniorja! zujovic is csak perceket kap, szóval ő akár még lehet jó játékos is, csak nem értem, minek kellett. remélem, bebizonyítja.
a helyzet szerintem röviden: banks elment. elküldtük minden baj legnagyobb forrását, az edzőt és négyes poszt helyett igazoltunk egy 1-2-t és egy hármast, plusz próbálgatunk négyeseket. tényleg a bőség zavara, ahogy papi írta. (csak ha hozok egy rakat embert, biztosan megváltam volna néhány olyantól, aki a szezonban semmit nem produkált...)
kennyt nem azért említettem, mert ő aztán bajnokot csinálna a csapatból (pedig legjobb négyesünk volt), hanem mert szerintem olyan dolgokkal vádolták és olyan dolgok miatt küldték el, amelyek nem voltak igazak. vagy ha igazak voltak, akkor miért nem rúgják ki a jelenlegi csapat szinte összes tagját is? ők pontosan úgy viselkednek, mint annak idején kenny.