dutchess
2007.02.05
|
|
0 0
326
|
ígyvan:D legalább a sok gyp nem tudja,hogy pont a legvége volt a legkíméletesebb pontja a filmnek és persze a pont az volt a DÖBBENET.Örülhetnek hogy az aztkövető erőszakot nem mutatták.Egyetértek veled,WORLDPEACE nem létezik és sose létezett:)nem is fog..:(a sok emberfaj és sok vallás,nyelv és kultúra miatt sajnos kikerülhetetlenek az irigységből adódó háborúk.
JA ÉS egy észrevétel:)mindenki azt írta youtube-on is hogy az egy fekete párduc(black panther,de igaz is) volt a filmben(persze a hülye is látta,hogy az egy műszemű bábuállatka volt plüssgolyócska,de faszául megcsinálták persze).Lényeg.Én is azt hittem,amíg haverom meg nem mondta,hogy a jaguár nem egy külön állatfajta,HANEM:fekete szőrrel született jaguár=fekete párduc,illetve a nem pöttyös,hanem szintén feketénszületett leopárd is=a jaguárral:)tök jó,mi?:))na ezt tudta valaki?(vmelyik természetfilmbe volt a filmbemutató heteiben):)))Én már 3szor láttam a filmet,és igazából 3adszorra állt össze az egész.Ott vettem észre plusz 10 bakit,de minden filmbe kell az is:)
|
Előzmény: mud (325)
|
|