Hát, a posta piszok olcsó volt, $2.5 . Ebayről származik a történet amúgy, és az a hihetetlen, hogy a csóka előbb $5.25-öt kért a postáért, aztán meg kaptam paypaltol egy üzenetet, hogy kaptam egy kis pénzt. Nézem, fickó megjegyzésbe odaírta, hogy bocs, kevesebb volt a posta, úgyhogy küldöm a maradékot. :)
Na nem az a párszáz forint miatt írom, hanem hogy meglepődtem, és beírtam egy pirospontot az amerikaiknak :)
Kevesebbe került így, mint a kinti listaára (ahogy néztem, musiciansfriendsen $2.99ért adnak 6ot)
Amúgy tök tetszik a hangja, viszont kicsit hegyes sztem, úgyhogy majd lekerekítek egyet kipróbálásilag.
Egyébként ha a csomag értéke pár$10, akkor a vámosoknak sem éri meg szarakodni vele. Ebayen meg lehet csípni ilyen vételeket, néztem ProPlecet, az is kijön 160/dbra az is kijönne(12db), ha valakinek van kedve rendelni, akkor pár darab érdekelne, de egyelőre nem érdekel annyira, hogy rendeljek magamnak 12db-ot, aztán ugyanúgy ne nagyon kelljen másnak belőle, mint az Ultexekből :) (Ok, kivétel Rover :))
Most derült ki, hogy egy haverom kint van Virginiában, úgyhogy majd vele hozatok tavasszal, ha jön haza. (Ha hozatok. De majd szólok előtte úgyis, ha kell másnak még valami apróság)
Amúgy a Wegenekről mi a véleményetek? Az árát durvának tartom. Tényleg TheRover, nem próbáltad ki Stageshopban?