Balu /octavia RS/ Creative Commons License 2007.02.04 0 0 339

Szervusztok! Én személy szerint elég új vagyok itt az Octavia RS fórumon, bár már közel három éve van OI RS-em.

Ne haragudjatok, hogy beleszólok az olajos témába, de én is úgy tudom, hogy castrol-t raknak bele gyárilag, méghozzá elvileg az RS-t, mivel nagyteljesítményű turbós motor...,de nem Szentírás a szavam. :-)

Az adalékokat én is butaságnak tartom... nem tom én úgy vagyok mint sok más "tuninggal": amit a rallyban használnak és bevállt az jó, amit meg nem használnak... háát ugye. Mert abban egyet érthetünk, hogy egy Rally csapat sem arra megy, hogy széthulljon az autója és állandóan szerelnie kelljen!

(Szili 76) Véleményem szerint a turbódat nem kell félteni a chip miatt, ha ésszerűen használod (márpedig eddigi hozzászólásaid alapján ezt vontam le konklúzióként...) :-) Annyi, hogy hagyni kell bemelegedni az olajat (én beindítás után igenis járatom, és sz@rok inkább a katalizátorra) , illetve hajtás után hagyom járó motornál kihűlni a turbot; bár sztem ezt te is nagyon jól tudod.

Tényleg Urak  /Hölgyek, ha vannak/ ? Nem lenne kedvünk vmikor egy Octi RS találkozóhoz? :-) Beszélgetős, eszmecserélős, szájtátós, egymás szép autóját dícsérős tali? ;-) Vagy, ha más nem a tavaszi skoda talin meg kéne próbálnunk nagy számban képviseltetni magunkat. Mit gondoltok?

Minden jót és várom mielőbbi válaszotokat a találkozóval kapcsban:

Balu /octaviaRS/

Előzmény: norgi (338)