cápaFeri Creative Commons License 2007.02.04 0 0 5180

Georg!

Normális Cee'd-et 4 millás alatt nem kapsz! (EX) Mostanában átjárok gyakran a cee'd fórumba egyrészt mert engem is érdekelt az autó, másrészt a cee'd-fanatikusok nagyon leszólták a lacsit :-)) Én is úgy voltam az elején, hogy bárcsak vártam volna még fél évet, akkor biztos nem lacsit, hanem cee'd-et veszek....de! Megláttam az árát és jót nevettem. Igaz, hogy lényegesen jobb a felszereltsége, de 4M felett már lehet ismertebb, nagyobb márkákat kapni. Ja és még valami. A benzineseknek hasonló a hangolása, mint a lacsi motoroknak. Marha magasan adják le a nyomatékot és teljesítményt, alatta azok sem muzsikálnak valami fényesen. Kíváncsi lennék azokra  amotorokra két év múlva, milyen gyerekbetegségek jönnek elő belőlük? A lacsiéról legalább tudjuk már, mit kell figyelni. :-))

Amúgy manapság majd' minden márkánál vannak nagy elkúrások (VW motorok elfagynak? stb.:-)) talán csak a japánok tartják magukat...árban is. Csak ne kelljen hozzá semmi, ha már egyszer meg bírtad venni!.:-))

Még gondolkozz a dolgon szerintem...bár ha fűt a kalandvágy..:-))

Üdv!

u.i.: a 7 év garinak sokan beugranak....5+2 a hajtásláncra, vagy 150000 km..nem mindegy!:-))

Előzmény: georgbob (5176)