Dorinesz
2007.02.04
|
|
0 0
118
|
Kb már hússzor újraindítottam a gépet. Az a hülye lámpa kitartóan villog tovább. Gondoltam arra, hogy esetleg a magában a tollegérben lemerült az elem. De ez meg azért nem stimmel, mert azért még nem kéne villognia a lámpának. Sztem a szgép nem érzékeli a digipadot, vagy valami ilyesmi annak ellenére, hogy a digipad ikonja ott van jobbra lent az ikonok közt. Szal nem tudom. Jártok erre valamikor G-vel? Mer akkor megnézhetné. Sajna tegnap már úgy felidegesítettem magam ezen, hogy majdnem leborítottam az asztalról. Úgy érzem már mindent megpróbáltam, és azt nem értem, hogy a nagyszobai gépen (ami nagyságrendekkel szarabb, mint az én gépem) egyből működött.
Tegnap elkezdtem photoshopos tutoriálokat csinálni. Valami manga stílusú szem volt amit megpróbáltam. Csak a feléig jutottam el. Pedig tök jó lett volna, hogyha sikerül, de sajna nem sikerült. A felénél elakadtam, mert sehogy se bírtam rájönni, mit akar, és hogy sikerült neki az, ami a képen volt. Szóval abba is hagytam, mert már zsibbadt az agyam. Majd valamikor összejöhetnénk, és megcsinálhatnánk egy pár tutorial-t, mert azért érdekelne, hogy hogy a fenébe kell befejezni. De egy csomó érdekes dolgot megtudtam belőle, amire azt hittem, hogy soha az életbe nem fogok rájönni, hogy hogyan kell. ~:)) |
Előzmény: norio (112)
|
|