Sziasztok, én tavaly nyáron jártam Sartin, és még 99-ben a Jorgossal. Hát, a 99-es nyaralás az nagyon jó volt, nem volt a hely ennyire kiépítve, akkor Sarti Beachen voltunk, nagyon klassz volt.Tavaly a Kozmas apartmant választottuk,sajna....
Pedig tényleg nincsenek nagy igényeim ezt illetően, de ott egy éjszakát sem tudtunk aludni, valahogyan az ajtók kulccsal történő betevéséhez egyik tisztelt lakótárs sem értett. Tudom hogy ez bárhol előfordul, de nekem megvan a véleményem sokszor a magyarokról amúgy is. Pl: fiatal magyar fiuk motoroznak a tengervízben, görög rájuk szól hogy kifelé, mert ugye a motornak nem tesz jót, meg egyáltalán, fiuk ugy csinálnak mintha nem értenék, persze!!!, görög letolja az idegenvezetőt hogy miért nem csinál velük valamit, jó vicc, talán meg kellett volna tanulni viselkedni, de azt még otthon, anyukától, ott meg égetik a többi embert!4 éltes koru nőszemély, pl.minden este hullarészegen ordibált, kérdem a páromat hol ezeknek a férjük vagy valami, válasz:gondolod ezekkel férfi bírna élni..!meg utazni? Egy másik bácsi fennhangon mesélte az erkélyen minden arra járónak hogy ő már 8-adszor van itt, na ja, az biztos hogy nekem 2 szer elég volt.
Bár Sarti gyönyörű az igaz, de talán érdemes bérelni autót vagy motort és lemenni kicsit délebbre, na az igazán csodálatos.Idegenvezetőnk Zoli volt a Sithontól, ő nagyon jó fej, segítőkész, vele nagyon meg voltunk elégedve!!!!
Jó nyaralást annak aki Sartira megy, ez csak egy vélemény volt!