Azt mondja, nem szereti a bjuszos , szkállas,
szőrös pofákat . De én igenis, - mondom- mert legalább szőr legyen azon az az arcon ha bőr márnincs, hánem ?
Mondtam ezt miközben azon gondólkodtam amit elmondtam ezen a formunon is , hooogyy ..
Vagyis , hogy kettő unokatestvérem szűlettet bénán az utobbi tíz évben ! Egyik édes amásik csak az " apám" részéről..S én meg jóslásfélét vagy ilyet csltam 1995 ben tavaszán . Húsvét elött. Vagy húsvét után, románhúsvét elött..
Erről beszéltünk ma a m@d@m.al, na nem a jóslatról mert arról úgy halgatok mint a sír. Az unokatestvéremről, lány, keresztanyám lánya, hogy milyen jól egyeztünk amíg be nem lépett " apám" a színre...De képzeld csak L te !!! Az én első igazi valódi originel apám részéről való keresztanyámat és rokonaimat hódította le rólam a nevelő a pám !! Az unokatestvéremet N . - t, aki kétévvel nagyobb nálam, itt végzett a Báthory ban. S akivel kisovodáskorunkban ott
basztunk az asztalterítő rejtekében, az asztal alatt. Na nem épp basztunk ..
Volt egy kis örökösödési valami mert a keresztanyám Babú nagyonszerette volna a N számára elörökőlni az apám álltal rám hagyott kis házat..
Nemondom, úgy emészt a sárga irigység, hogy majd megüt a laposgutta emiatt a jóslatmiatt.. És úgy ég a pofámról a szőr, mint ahogy Teleholdéknál meg Powershot nál diszóvágáskór.. mondom a szőr mer bőr, de pe pulabrinza a juhok ott fenn hegyekbe .
Aztán mondom, a másik kis downkórost nem is annyira bánom sőt gyáltalán ! Sőt ..
Még igazi örömöt érzek amikór e szembe jút, ígyigaz.. de ezt a N kisfiát, igazán sajnálom ezt még láttam is life, taálkoztam Tibivel, kerestz a pám .
Mert Babú a keresztmamám ottdolgozott a z"apám " vállalatánál, titkárnőféle .. Igy akasztotta le "apám " aki ha nem is fő, mert esze nincs , de mufti volt..Propaganda vezető a zRomán Kommunista Párt de Kolozsvárnál .. Aztán oda ment a két maradéknagybátyámis dolgozni. " Apám" szerzett nekik munkahelyet, rendes volt tőle..Egyik anyám testvére J. most Szombathelyen van. Másik meg az édesapám unokatestvére, elöbbi autószerelő, 2 raktáros. L egyébként számtantanárvolt de nem kapott állást s így .
Háá na, csak azt akartam elmondani és hangsúlyozni és hangsúlyozom mégegyszer , - - mennyire úgy emészt emiatt a sárga !
Irigység , hogy majd megüt a lapos gutta.
=) =)