Hát igen, ezzel sajnos én is így vagyok. Viszont van egy "DE"... méghozzá az, hogy "DE mi van akkor ha a legjobb elrendezésű-fekvésű-méretű lakást már valaki mgevette előtted?" És sajnos én már 2x belefutottam ebbe. És az is sajnos, hogy vannak olyanok is akik felépülés előtt megveszik a lakást mert hát van elég pénzük és olyan nagyot nem bukhatnak (van elég pénz ügyvédre is) és akkor én kis földi halandó már csak a selejtből választhatok. Ráadásul míg csak gödör van addig olcsóbb.
De ezen kívül tényleg igazad van!
Kezdtem már én is elgondolkozni rajta, hogy megvegyem-e mert hát úgy tűnik, hogy mégse kap annyi fényt mint gondoltam, ráadásul még sokkal zajosabb is mint gondoltam és belül is egy picit nehezebben rendezhető mint gondoltam.
Na de döntést kell hozni amit még ez a szerződéses jogi macera is megnehezít. Szóval fene tudja. De végül is olyan lakás kell ami kellemesen lakható 5-10 évig aztán meg könnyen eledható ha majd felvet a pénz és vehetek egy 100 milkós medencés házat... :))
Amúgy gondolkoztam és is a HVBn de valahogy mindenki el akar tőlük tanácsolni.
Apropó. R.B mindig valami kamatról beszélt amit én neki ki kellene fizessek mert ha más bankhoz megyek akkor attól ő elesik. És ha nekem másik bank kell akkor azt én fizessem ki neki. Ez micsoda? Nem igazán tudtam rájönni, de sejtem hogy a letéti számla kamatára gondol... Nem?