babydevil Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2484
Elég egysikú a gondolkodások-olyan éhes desznyó makkal űlmodik jellegű-, én azt irtam, hogy a családjukkal. Lehet, hogy a "családjukkal" kifejezés neked annyit jelent, hogy kefélni a nej-el, egy normális embernek szerintem annyit, hogy otthon közösen vacsizik papa mama gyerekek, háziállatok, netán beszélgetnek, társasoznak, stb...
Ha neked csak a "kefélné a kis nejét" állapot jelenti a családdal való együttlétet, akkor fohászkodj, hogy legközelebb tenyésznyúl baknak születhess újjá.
Nem feltételezem a rendőrökről, hogy gyanúsan, csendben, békésen toporgó embereknek eccercsak nekiugranának mindenféle ok nélkül. A saját testi épségüket szerintem ők se kockáztatnák fölöslegesen.
És még egy: nem ők akartak odamenni. Ők azért vannak ott, mert oda vezényelték őket a békés tüntetők miatt. Akik viszont önszántukból és dalolva vannak ott. (mondjuk ahelyett, hogy otthon kefélgetnék a kielégítetlen nejüket...)
Baromi nagy különbség.
Felnőtt fejjel meg annyit már tanulhattál volna, hogy olyan, hogy "kimentünk gyanútlanul egy naggyűlésre" ez a fogalom nem lézetik. Vagy naivnak kell lenni hozzá. Vagy nem tanulni az elmúlt idők történéseiből.
Ne vesszünk össze ezen, de én a rendőröket sajnálom, hogy mindig elb.sszák a szabadnapjukat valamivel.
Előzmény: Törölt nick (2483)