babydevil Creative Commons License 2007.02.02 0 0 5307
A mi helyzetünk még így is 100x jobb lesz, mint az eldugott vidéki településeké.
Ahol naponta 2x van vonat...az ilyen helyekről (tudom, mert elég sok ilyen betegünk van nekünk is) lesz művészet eljutni a kijelölt kórházba.
Egyébként Budaörsnek miért van pl. működő (jól működő, fullra kihasznált) 1 napos sebészeti részlege? Érdnek miért nincs?
Érdnek talán arra kéne inkább törekednie, hogy valamilyen módon egy kicsi, szakmánként perhas 15 ágyas fekvőbeteg háttérrel is rendelkező, emellett profi színvonalú járóbeteg ellátást is produkáló saját intéménye legyen.Ez itt helyben tekintve csak a bejelentett lakosok számát, valószínüleg nyereségesen működtethető lenne.

Egyébként ha kórházbezárás ellen akarnék tüntetni, akkor valszeg a Söfiért és a nyirő Gyula meddőségi centrumáért mennék kiabálni. A Söfi mellet a magas szinvonalú gyógyitásért állnél ki, a meddőségi centrum bezárását meg egyszerűen nem látom épeszű cselekedetnek. Nemrég újitották fel totál irdatlan pénzért, lett asszem 10 új hiperszuper műtőjük, mindezen túl az országban elég egyedülállóan sikeresek a "baba létrehozási" projektben. A terv szerint pedig pszichiártiai részleg lesz ott. Nesze neked.
Na ezért én is tüntetnék, ha kéne.
De a Rókusért nem. Az nem működött olyan jól, hogy nem lehetne más intézménnyel kiváltani.

Egyébként meg hiába is tudom megfizetni Telkit, az se itt a szomszédban van... és ha lehet választani Kerepes és Telki közt, akkor még mindig inkább Kerepes. Ott az orvosok nap mint nap élesben gyakorolnak.Mondom ezt annak ellenére, hogy van Telkibe jogosultságom menni egy biztosításom alapján.
Előzmény: Törölt nick (5302)