mabea Creative Commons License 2007.02.02 0 0 136

Sziasztok!

Érdekeseket olvastam itt. Velem is hasonló történt, mint itt egy-két emberrel. Tavaly valamikor októberben hívtak fel, s én örültem, na legalább egy kis meglepi a páromnak. Ők akkor csak egy boxert ajánlottak 1000 ft Jpress minőség, és ha nem tetszik visszaküldhetem. Rendben mondtam. Már éppen elfelejtettem, mikor tegnap megérkezett egy levél, simán, semmi ajánlott, vagy ilyesmi egy csekkel, hogy "Annak ellenére, hogy a kiszállított csomagokat átvette, némely csomag ellenértékét még nem rendezte."

Brendon B L                     1080

Boxer T601 L                    4580

Jelenlegi tartozása 5660

De ezt január 19-én állították ki, alul a csekk. Elég érdekes. Fel akartam őket hívni, hogy semmi árut nem írtam alá, küldjék el a kimutatást, hogy hol írtam alá, egy átvételi elismervényt pl. Aztán gondoltam beírom a keresőbe a Provea szót, erre kidobta ezt a fórumot, és ahogy itt végigolvastam már értettem.

Szerintetek most mit tegyek? Hívjam őket, vagy ténlyeg ne is foglalkozzak vele, hiszen, semmit nem írtam alá, nem is tudják bizonyítani hgoy megrendeltem volna, hiszen telefonon tukmálták rám a reklám terméküket. Ez a levél is akár meg sem érkezhetett volna nem? mit javasoltok??

ELőre is köszi:)