norio Creative Commons License 2007.02.02 0 0 42

Jópofának tűnik. Akkor ezek szerint ez nem rajzolóprogram, hanem mozgásba hoz egy meglévő képet? A szerzőt láttam, h Horvi :) Van egy Horvi becenevű ismerősöm, de ő pilóta. iwiwen is fenn van és azt írta be munkájának, h nehéz gépkezelő :))) sztem tök jó poén.

Dorinesz: Csak akkor tudom megmutatni, hogyan kell használni a progit, ha átjösz és G. éppen nem ül a gép előtt :) De gyere, ha van kedved. G. kb este 9-kor szokott megjönni. Febr 5-ig csinálhatunk a photoshopon dolgokat, ha rögtön munka után idejösz. Persze hétvégén G. lefoglalja a gépet, de azért jöhetsz nyugodtan, csak akkor másról fogunk beszélgetni :) Most pl nem járok rajzra 5-éig, mert nem tudok rá befizetni, mert le vagyunk égve. Hát ez van. A sárkányt 2 napig rajzoltam. Az első nap a vázlattal telt (a nyaka még így sem lett elég jó), a második nap a szinezéssel ment el és nap végére már görcsöt kapott a kezem, mire a sok kis csillogót rápöttyöztem és a szárnyán az ereit mind egyesével megrajzoltam, no meg a pikkelyek is zsibbasztók voltak :)) Asszem a 3500 Ft elég kevés egy ilyen képért, úgyhogy hamarosan fizetésemelést fogok kérni, csak szánjam el magam!

Ja, különben munkát keresek koncept artistként játékfejlesztő cégnél. Ha lehet, fantasy témában. Ha nem, az sem baj. Ha vki tud ilyen munkát nekem, szóljon :)) Csak ne reklámcégeknél, mert az állítólag nagyon stresszes. És nettó 200000-től szeretném a fizetést havonta, de mégjobb lenne 250-300-ért. 200 alatt nem nagyon vállalnám, mert ha jó képeket várnak el, ahoz sok idő kell. Pedig sztem én még egész gyorsan rajzolok. Ha másolok, vagy modellről rajzolok, akkor mindennel együtt 2-3 óra alatt megvan A2-es méretben akár ceruzával is, amivel köztudott, h jóval tovább tart, mint a szénnel, vagy pasztelkrétával. De ha magamtól kell kitalálni és semmi támpontot nem adnak hozzá...A sárkánynál pl annyit mondtak, h nagyhatalmú gonosz jéglehelletű élőholt sárkány legyen. De a többit nekem kellett kitalálni. Milyen pózban legyen, hogyan néz ki elég fenyegetően, meg a háttér, meg hogy fejezzem ki a jégleheletet, az élőholtságát, stb. Ez benne a nehéz.

Előzmény: thomacsk (36)