"Röhög a vakbelem, hogy stílusos legyek. Volt szerencsétlenségem a Rókushoz. Kurva szar volt, nulla higiénia a helységekben, nulla törődés a higiéniával a nővérek részéről, iszonyú zsúfoltság, lepukkantság a kórtermekben, műtéti hibák.
Úgy menekültem onnan, rémálom ma is, ha visszagondolok rá.
Kimondottan (kár)örülök a hírnek."
Ez is egy vélemény.
Nekem meg az anyám életét ott mentették meg!
Tiszta kórteremben feküdt és a valóban kevés nővér, amit tudott megtett.
Ja és nem V.I.P. kórteremben feküdt.
Természetesen nem minden osztály egyformán jó egyetlen kórházban sem és mivel a Rókus Pest Megyei kórház Budapesten kívűl ellátja a BP környéki településeket, ahonnan nem mindig a legkúltúráltabb emberanyag jön. Hogy nevén nevezzem a dolgokat, rengeteg a cigány, akiket el kell látni, de a higiéniás szempontoknak ezek az emberek nem mindig felelnek meg.
Ha ilyen osztályon feküdtél érthető, hogy nem szívesen mész vissza, de szerencsére a többség (főleg felújítás és új gépek beszerzése óta) elégedett.
Van olyan osztály is (Pl újszülött intenzív) ami pénzt termel és országos viszonylatban is elismert. Nagyon sok visszajelzés jön szülőktől, hogy másik intézmény által lemodott újszülöttek a Rókusban eltöltött idő után egészségesen élnek.
A lényeg, hogy sokan szeretnék, hogy megmaradjon a kórház és erre hoztam létre ezt a topicot. Aki akar és tud az jön, aki nem az nem.
Ilyen egyszerű.