Hála a jó égnek ettől a Bros és társai korszaktól sikerült elég távol maradnom, sőtt még a Bonanzától is, mivel a 90-es évek elején ez a kettő ezerrel ment, és kegyetlenül idegesített, idegesít ma is. Mondjuk a Bonanzát vmi. miatt később megszerettem, de K.Ákos 'üzletpolitikája' miatt nem tudtam sakáig tisztelni :D:D
Emlékszem, hogy az osztályunkból 90%-ban az ilyen zenéket hallgatta mindenki, én meg 3 taggal walkmanen hallgattuk a jobbnál jobb zenéket egészen a 70-es évektől a 90-esig bezárólag, ez utóbbiból persze csa ka rock maradt, az akkoriban elég jónak tűnt, de számomra nem verte a 70-es 80-ast.
Volt pár kitűzőm, és pár poszterem, és vettem néha néha azt a moslék Bravó magazint, de már akkorsem érdekelt ez igazán. Akkoriban én is ilyen GN'R-os voltam, meg MetallicA, de mindemellett rengeteg 80-as évekbeli nem rock zenét is hallgattam, amit a rádióból, illetve még gyerekkoromból séróból, és egyéb úton apám szallagjairól hallgattam, sok visszatérő volt, és sokat ma is csak keresek.
Alapjában véve inkább a rock felé hajoltam mindíg, és talán pont ezért imádtam meg ennyire Cure-t, mert ugyan nem rock, de jól van benne a gitár. Ma sem kedvelem a csak szinti alapú zenéket, de persze van egy pár ilyen kedvencem ,de egyik előadónak sem a komplett albuma, mert 'csak' szintivel sztem. nem lehet izalmas albumot csinálni, engem egy idő után kifejezetten dühít, és felidegesít a digitális 'zaj', nem tudom, de vmi. miatt hosszú távon bántsa a fülemet.