Szia!
"Lehet-e így (pl. nem gyári festékkódot megadni):"
Megmondom őszintén, halvány fogalmam sincs. Az azonban biztos, hogy a gyári színkód egy valamire való festőműhely számára (az autótípussal együtt!!!) egyértelműnek kell legyen.
Pl. ahogy Te is kisasoltad a GLASURIT-nál, hát gondolom ez a műhelynek is megy. Azaz én inkább ragaszkodnék a gyári színkód + autótípus kombináció megadáshoz, aztán a többi a festőműhely, vagy a festék beszerzőjének a dolga (kellene, hogy legyen...), de ez csak szigorúan magánvélemény.
Más:
Lehet, hogy csak placebo-hatás, de amióta kiszedtem a szűkítőt a légszűrő-fedélből, mintha megtáltosodott volna..., hogy a fogyasztásra milyen mértékű (de remélem jótékony...) hatása volt/lesz, azt még nem tudom, inkább két-három tankolás után merek nyilatkozni.
(Azért biztathatsz, hogy jó tuningos válna belőlem...)
"Egy méret cartárstól: 205/65/R16 és szerinte elfér..." (5129 sz. hozzászólás)
A felni és gumi méretekkel csínján ám... Amikor feltetettem az elvileg váltóméret 185/60/R15 téligumikat, a jómunkásember szerelő keze a tökig kitekert kerék mellett (nem a kerékjáratban, hanem az oldalsó doblemeznél!!!) bizony ippegcsak, hogy elfért. Pedig ez ennél a méretnél csak néhány mm átmérőnövekedés.... 11-15 mm-rel nagyobb átmérőjű gumi, meg egy nagyobb döccenő rosszkor, a kanyarban, és már le is darálta a gumi oldalát, élét, és annyi a szépségnek...
Üdv:
kripic