closedown
2007.01.31
|
|
0 0
14623
|
Szerintem!!!!! Mindegyik lemez jó!!! Bár közhelyes de igazság szerint a Cure nem attól ennyire szenzációs mert jó lemezeket és dalokat ír és ad elő. Attól, hogy EGYEDI, sehova nem besorolható, és nem kategorizálható. Annyifélefajtaság jött már ki Robi kezei közül, hogy mindent lehet tőle szeretni. Én például a JW-t is nagyon-nagyon szeretem, csak olyan hangulat kell hozzá. Persze nyilván vannak mélyreszántóbb és értékesebb lemezek és vannak kevésbé, de mindegyik belőle jön és nem hasonlítható semmihez. Ez a legtöbb zenekarról, előadóról nem mondható el. Én a Kyoto Song-ot fütyörésző osztálytársaimtól kaptam meg ezt az egyetlen számot. Aztán egy egész válogatást akartam, de abban már Primary, Doubt, Cold, stb. voltak. És végül az egészet és mindet és mindent akartam!!! A Disintegration megjelenésekor az iskola egyik legnagyobb Cure-bolondja voltam, pedig egy-két figurán nehéz volt túltenni :-). De persze semmi ruházat és egyéb de belül.... örvénylett az egész. És iszonyatosan felkavart és megváltoztatott. Ettől komolyodtam meg annyira, amennyire. Sajnos nem eléggé. Addig pedig: diszkópatkány voltam Modern Talking, CC Catch és társai.... El tudjátok képzelni micsoda pálfordulás!!! |
Előzmény: birdmadboy (14619)
|
|