"Én is a Wild Mood Swings-zel ismertem és szerettem meg a Cure-t... nagyon jó :-) és tényleg százszor gázabb a Japanese Whispers. "
Számomra a két album között az a nagy különbség, hogy míg a Japanese Whispers-ről kettő szám NEM tetszik (Speak My Language, The Lovecats) addig a Wild Mood Swings-ről csupán kettő tetszik igazán (Treasure, This Is A Lie); valamint, hogy ezutóbbi kettő - nekem tetsző kedvenc - dal SEM közelíti meg (a nekem tetszésben) a Japanese Whispers legjobb dalait (Lament, Just One Kiss, The Upstairs Room).
Kövezz meg :-)
"A Faith-tel kezdeni pedig tényleg gyilkos, nekem pl. az jött be legutoljára, és most már imádom, de tényleg nekem is sokáig úgy tűnt, hogy "egyformák" a dalok"
Mindenki azzal próbálja megismertetni az érdeklődő ismerőseit, amit saját magának jelent a zenekar. Pl te a játékosságot, színességet emelnéd ki a Cure-nál, én nem, én inkább a Trilogy (+Faith) felől közelíteném meg, mert nekem azt jelenti. (Gondolom, nem volt mindegy az sem h pl a PSB-nél a Nightlife-fal kezdted vagy a Behaviour-rel, mert ég és föld a kettő.)
"Szóval HEAVEN, örülj, hogy az ismerősöd legalább végighallgatta a lemezt :-)"
Hidd el, nekem édesmindegy. Ő baja, ha nem hallgatja.