Én is a Wild Mood Swings-zel ismertem és szerettem meg a Cure-t... nagyon jó :-) és tényleg százszor gázabb a Japanese Whispers.
1996: sose felejtem el, hogy a magyar rádiók játszási listáján nyáron (1. Coco Jambo ha jól emlékszem) negyedik volt a Mint Car! Asszem azóta se nagyon hallottunk új Cure-t a rádióban.
A Faith-tel kezdeni pedig tényleg gyilkos, nekem pl. az jött be legutoljára, és most már imádom, de tényleg nekem is sokáig úgy tűnt, hogy "egyformák" a dalok (nyilván a Primary meg a Doubt kivételével). Szóval HEAVEN, örülj, hogy az ismerősöd legalább végighallgatta a lemezt :-)
Amúgy egy ismerkedőnek én is a Best Of-ot adnám oda elsőnek. Egy barátom éppen a minap kért tőlem egy válogatást; ő a best of-okat és a Wild Mood Swings-et ismeri és kicsit szeretne ezek mögé nézni. Szereti a sokszínű zenéket, ezért a zenekar sokszínűségét hangsúlyoztam neki. Ezeket írtam fel:
1. Fire In Cairo 2. Grinding Halt 3. Secrets 4. M 5. All Cats Are Grey 6. Faith 7. Cold 8. The Upstairs Room 9. Bird Mad Girl 10. Wailing Wall 11. Piggy In The Mirror 12. Empty World 13. Kyoto Song 14. The Blood 15. The Baby Screams 16. Screw 17. If Only Tonight We Could Sleep 18. How Beautiful You Are 19. One More Time 20. Fight 21. Plainsong 22. Prayers For Rain (live) 23. Disintegration (live) 24. Babble 25. 2 Late 26. Harold And Joe 27. This Twilight Garden 28. Doing The Unstuck (live) 29. Out Of This World 30. Last Day Of Summer