ezért nem adom én oda az eredetit senki kezébe :-S
ellenen másolatot igen. mindenkinek joga van jó zenét hallgatni, és hogy ne tetszen neki ahoz is, egyszer csak jó kezekbe kerül az a másolat, és jó fülekre lel, aki örülni fog neki, és felteszi a polcára a többi nagy kedvence mellé, lehet ,hogy éppen az illető gyermeke lesz az, vagy annak barátja, ki tudhatja? ;-)
nekem is van két ismerősöm, akik a WMS-el kezdték (nem én adtam nekik, hanem így ismerték meg), és mára szintén imádják a Cure-t. Ők ketten pl. végsősoron azt közölték velem, mikor rákérdeztem, hogy miért is érdeklődtek a többi album iránt, illetve, hogy hogyan is 'feküdtek' ezután nekik a régebbi albumok, hogy azért, mert felfigyeltek rá, hogy mennyire összetett, és bonyolult, album ,és mégis olyan bátor szabad felfogású, egyszer vidám, idétlen, máskor meg bús komor, meg, hogy igazán nem tudják behatárolni, de nagoyn tetszik. A régebbi albumok meg azért lepték (lepték? mondjuk így inkább mellbevága) meg őket, mert ott meg végig egy vonulat van 'erőltetve', de nagyon 'árnyaltan', és 'finoman', 'precízen', hogy az ő akkori szavaikkal éljek.