nekem jól betartott a diétám... tökéletesen betartok mindent - még többet is mint amit a doki elvárna (ld. mm-re betartom a CH-t is és még a glikémiás indexet is kőkeményen figyelembe veszem!!!!!)... és ezt per pillanat a cukrom is igazolja... ráadásul következetesen és tudatosan válogatom össze, hogy mit eszek, nehogy hiány lépjen fel valamiből... és ezzel nem tudnak mit kezdeni a kórházban... (állítólag azért nem foglalkoznak ilyen dolgokkal mert az már túl bonyolult lenne!!!!)
Azért kötnek bele olyan dolgokba, hogy a kajálásoknál van egy kis csúszás (mialatt a kajálások közti 3 óra szigorúan be van tartva) vagy, hogy SZERINTÜK nem viszek be elég fehérjét... (az meg nem hivatkozási alap, hogy ők már 50 éve!!!! így gyógyítanak mindenkit... főleg, hogy én nem vagyok beteg)...
(ja... ennél szigorúbban? hetente van kontroll... minden vasárnap 24 órás vizeletgyűjtögetés... )
Márpedig mindenki másképp reagál a kajákra... én pl. ezzel a "magamon kísérletezéssel" jöttem rá, hogy a rizs tabu... vagy, hogy a frissen sült kenyér is az (100% teljes kiörlésű, kb. 35CH/100g!!!!!)... és még az éhcsoki néhány morzsája is az!!!! (fene gondolná, hogy 1 CH-nyi 80%-os étcsoki is ilyen hatással van az emberre...) Ha csak az orvosokra hallgattam volna, most kenyeret reggeliznék és 10 lenne a kaja utáni cukrom... így meg szépen rájöttem (már az elején), hogy mit ehetek, hogy be is vigyem a szükséges CH-t, azt a jó összetételben vigyem be, meg legyenek benne a fontos alkatrészek (rost, vitaminok, olajak) és ne vigye fel a cukrom... (na ettől is eldobtam ám az agyam... erre a mixre teljesen kiakadt a dietetikusom... hogy hogy merészelem azt enni, amikor az enynire felviszi a cukrom... én meg csak néztem rá, hogy miről beszél... nekem a friss kenyér viszi fel, nem ez...)