Törölt nick Creative Commons License 2007.01.30 0 0 740
hát igen... nálam ez a borulás a diéta kezdete után 3-4 nappal kezdődött... akkor hirtelen 7 fölé ugrottak az addig 5 körüli értékek... ez tartott egészen addig amíg el nem kezdtem picit "manipulálni" a diétát (kaja után citromlét inni, előtte pedig teát... tízóraira pedig almát...)

(le is sokkolt anno ez a nagy borulás... hogy mitől ugrottak fel hirtelen az 5 körüli cukraim 7 fölé... de sajna össze-vissza mondtak mindent így a végén én már semmt sem értettem... ilyen homályos pont volt pl. a pótvacsora amit a doki is és a dietetikus is kötelezően kiírt... papírom van róla:) !- így 175 CH lett volna az eredeti napi adagom... aztán meg jól leszúrtak, hogy miért pótvacsorázok... így 150 CH lett... mialatt a papírokon végig 175 CH szerepel... ja... a pótvacsora elhagyása viszont tényleg jót tett... és jobban is éreztem magam, hogy nem kellett este még 20 CH-t bevinnem... egyébként a maradék 5 CH nem tudom, hová lett... :))))))) valahol elveszett a diabetológus és a dietetikus között :))))))
Előzmény: piglet (738)