ha rajtad múlna ez az egész a gyakornokság,a kiképzési szint az egyenlő lene a Francia Idegenlégióval...
Nem! A műhelygyakorlat szerintem is hosszú volt, de nem felesleges! Továbbá azért mert te tekertél már az öregekkel, még nem vagy mozdonyvezető. Ezt jó lenne elfogadnod, és megértened, mert akkor nem írnál ennyi hülyeséget.
Már unom azt,hogy van 1-2 pökkhendi ember,aki azt hiszi,hogy ŐŐŐ(!!!)szarta a spanyolviaszt...Mindenkit alsóbbrendünek néz,csak ő,csak Ő,(!!)és esetleg 1-2 talpnyalója/haverja a "faszacsávó"
Erre nem akarok mit válaszolni, tökéletesen lejáratod magad vele egyedül is!
És a gyakornokokat meg még szarba se nézi(k)...(Hál isten ez a fajta a kissebbség)
Csak ne felejsd el,hogy TE honnan kezdted.TE is voltál szarfaszú,utolsósenki gyakornok!!
Mint azt írtam volt, nem néztem szarba soha a gyakornokokat, sőt azon kevesek közé tartozom, akik szeretnek gyakornokot oktatni. Most kissé mellényúltál. A stílust megnintcsak nem jellemzem. Mellesleg Te kezdted úgy, hogy büszkén eldicsekedtél itt azzal, hogy kihúztad magad a feladataid alól!
Szerintem téged anno orrba/szájba szivattak,és nem tudtál,vagy nem mertél ez ellen mit tenni,és ezt az agresszivítást innen meríted.
Több pszichológiát tanultam nálad, nem kérek analízist. Egyébként nem szivattak, a Kalácsot kivéve kedveltek a műhelyben!
Szereztél 1 kis gyakorlatot,(7év)és azt hiszed,hogy TE vagy az "überfaszacsávó"
Eszem megáll rajtad...
Nem hiszem, hogy én lennék, és ne álljon meg az eszed! Te vagy az aki itt rázza magát szarfaszú,utolsósenki gyakornok-ként. (Te írtad, nem én)
És amikor már kifújtál,akkor meg feljebb "panaszkodsz",mint 1 kisovodás...
Nem panaszkodom, kiváncsi vagyok a véleményére. Ennyi. Ha a feljebb egy kicsit jobban odafigyel, még időben szétcsaphat köztetek!
Hagy ne folytassam...
Folytasd csak nyugodtan, de az erős jellemed amit írtál ne azt jelentse, hogy lóg a kapanyél a szádból!