4,4 az éhgyomri cukrom, 5,1 a reggeli utánim...
jipiii :)
(ja... úgy döntöttem, lexarom amit a hajnali kajálásról mondanak... visszatértem a normális reggeli kajálási stílusomhoz... felkelek, bambulok, nézek ki a fejemből, megiszok valami meleg teát -esetemben gyógyteát- szépen lassan, komótosan... aztán ha az megvolt, szépen benyammogom a reggelim... mindezt az előírt 7-7:30 helyett 8:30 körül... mivel az éhgyomrim nem alacsony így nem tűnik úgy, mintha addigra kiéhezne a szervezetem... nem is vagyok olyankor még éhes... )
Nem lehet, hogy ez a kulcsa az egésznek? Hajnalban belekényszerítenek a reggelibe aztán csodálkozik az ember, hogy olyankor még alszik a hasnyálmirigye?
Amiben viszont megköszönném a tanácsaitokat...
Namármost ha betartom, hogy ha csúszok egy kajálással akkor a következő kimarad... akkor nekem legközelebb 13:00-kor lenne szabad ennem... Mondjuk addig jó sokat iszok így ez OK (régen pont így csináltam!!!!!!!! reggeli tea, ébredezés, reggeli, utána ebédig csak ivás, hogy szépen letisztuljon a belsőm...)... szóval ezzel így nem is lenne gond... ha viszont kimarad egy kajálás akkr a 150 CH-s adagom már csak 130 CH lesz ami kevés... (ha meg megéhezek akkor megeszek egy kis darab sajtot... tehát éhezni tutira nem fogok)
Hogy lehet ezt áthidalni? Este 10-kor nem akarok enni mert az már csak ott rohad a beleimben ráadásul szemmel láthatóan akkor sem éhezik a szervezetem ha utoljára este 7-kor kajálok (tegnap is akkor ettem utoljára!)... (a diabetológus anno azt mondta, hogy az este 10-es kajálás akkro mehet, ha tudom, hogy csak 10-11-kor fogok reggelizni... de a 8:30 azért mégsem 10-11)