tsy28 Creative Commons License 2007.01.28 0 0 320

Még mndig fent áll az az írásom,hgy te tuti "öreg róka"lehetsz,a szakmában,ha így írsz...

Azért 1 picit válltozott a képzés a 80-as évektől ez idáig.Pölö,anno volt 1,vagy 1,5 év u.n."táskás szolgálat"mikor a gyakornok ment 1 öreg szaki mv-vel,még asszem az elméleti oktatás elött.(nem tom pontosan,de akkor még hivatalosan nem vezethetett)

Illetve a frissvizsgás mv-ket nem csm-be közlekedtették 1 jódarabig...

Hát ha összeadom az éveket,akkor volt mit átélned(lerohadás géppel)és az öreg szakiktól volt mit tanulnod.(Ezt nem 1 "öreg"mv haver mondta nekem)

Tehát változatlanul fent tartom,hogy 1000%,hogy nem a mühelyben eltöltött idő miatt vagy te olyan"profi"...

Mosz telefon??Nah jah..Mivel mi 2 hét,max 1 hónapot(V43,M41)töltünk(hivatolan)1 tipuson így nem igazán lehet megtanulni a dolgokat 100%-osan.

Ezt én is bevallom.Arra jó ez a 2 hét,hogy semmire...

Így ha kikerülünk a nagyvilágba,mint kezdő kopaszok,még tuti,hogy lesznek fehér foltok,ez megoldható telefonos segítséggel.

Sajnos ezt leszek kényszerü használlni,mert felettem nem őrködtek(sajnos)évekig öreg szakik,így más választásom nem maradt...

j.r.c:Nem hallgatok olyan zenét,de kíváncsivá tettél.Letöltöm!:)

Kapcsolokert: Kinek a gránátvetőtöl,kinek 1 v63-as kontrolerétől viszket a tenyere!:D

De aszem nem sok volt sorkatona ismerősöd lehetett,vagy nem hallgattad meg őket,mkor a "legendákat"mesélik.(nem a 80-as évekre gndolok,hanem a 90-es évek vége,és a teljes sorkatonaság végéig tartó időszakra)

Előzmény: V63-057 (319)