sztem senki nem vette még számba, h mivan akkor, ha a csehek verik a dánokat:)
nos ebben az esetben továbbjutunk, ha eggyel kapunk csak ki a ruszkiktól:)
pedig hát sztem a dánoknak lenne esélyük kiverni a németeket, néztem a német-francia meccset, állat volt
hiába no, ahogy telik az idő úgy emelkedik a dánok ellen aratott győzelmünk értéke, remélhetőleg holnap kézzelfogható haszna is lesz ennek
nagyon jók a dánok, hatalmas bravúr volt a győzelem ellenük és hatalmas mák is tulképp, h az első meccsük volt nekik is nekünk is
holnap csak 1-2 jó teljesítménnyel nem fogunk nyerni, kell a kapusteljesítmény illetve, h az átlövőink újra elkezdjenek gólokat lőni
ma az is nagyon rossz volt, h nem tudtak a csereemberek hozzátenni a játékhoz, Mocsai indiszponált volt, Nándi ugyanolyan százalékkal védett, mint Nenad, Tombor továbbra is katasztrófa finoman szólva, még talán Herbertnek voltak jó pillanatai, ahogy kitette egyszer Fonsecát az nagyon ott volt
Lacinak az elején volt egy igazán rá jellemző átlövésgólja, én sem igazán értem, h mér nincs ebből több? vállalkozni kell bazmeg! nem irányítót játszani, hanem emelkedni és bombázni 9-ről! mer megvan hozzá az alkatod, tehetséged, önbizalmad, tudásod! akik alibivel vádolják és a hozzáállását bírálják azok nagyon rossz úton járnak. mér tűnik úgy akkor, h ő a csapat igazi vezéregyénisége? aki mindig bíztatja a többieket, aki befejezi az időkéréseket?