Szerintem nem. A normális vélemény nem operál álinformációkkal és hazugságokkal, valamint nem arra törekszik, hogy a többi véleményt kiforgassa. A vélemény az ilyen: én így gondolom, mert ez és ez a tapasztalatom, vagy mert ezt és ezt tanultam róla. Nem úgy működik, hogy kiválasztok egy igazságot, ami az enyém (vagyis a fölötteseimé), majd összeollózok mindenfélét mindenhonnan, ami az én igazságomat támogatja (forrás, igazságtartalom lényegtelen), majd az ellenérveket (minőségre és hitelességre tekintet nélkül) figyelmen kívül hagyva (vagy, ha megválaszolva, akkor elferdítve) ismét és ismét beírom ugyanazt, csak más szavakkal, lehetőeg minél hosszabb hozzászólást kreálva.
Ez teljes mértékben kimeríti a topikrombolás tényét, bárki bármit gondol, hiszen ez a topik arról szól, (legalábbis nyitáskor még arról szólt), hogy írjuk be a tapasztalatainkat Waldorf pro és kontra. Ezért például hawkeye-nek helye volt itt, a kapucnis tanárnő sztorival együtt, meg mindazoknak, akik valami okból kifolyólag csalódtak, hiszen az ő véleményük fontos (akár építő is lehet), ráadásul valóban vélemény. Holmi aktivista légbőlkapott, programozott puffogtatása viszont igen nincs helyén (sehol amúgy, de jelenleg itt vagyunk, tehát erről a topikról van szó).
Én nem szívesen megyek innen sehova, furán érezném magam. Nem nekünk nincs itt helyünk.