Kedves R*R!
Jól van na, igazából én se nagyon hittem, hogy ezzel a forgalmazón meg az államon kívül bárki is jól járhat...
Viszont mit értesz "hatékony fogyasztáscsökkentő megoldásokon"? Mindkét slusszkulcs be a zaciba elég hatékony, csak ahhoz azért böhömnagy (meg van erre egy két domb is...lefelé még csak-csak), hogy toljam (meg ugye a kormányzár is macerássá teszi a dolgot).
Komolyan, kicsit bővebben kifejtve? Asszem végigolvastam már a hozzászólásaidat, csak én elég majrés vagyok (garancia, stb...), meg nem is értek hozzá, öblös pöpechang nem vonz, a csoda bizbaszokban meg nem hiszek (lehet, hogy mán öreg vagyok...?). Valaha taxiztam, na akkoriban terjedt el a "bazierősmágnesazüzemanyagvezetékreosztláttokmajdcsodáttesvéreim", hát mintnemondjak, az árát akkor hozta be, amikor levettem, és színesTV-képernyő demagnetizálóként folytatta a pályafutását... arra tényleg jó volt.
Az olyan egyszerű megoldások érdekelnének igazán, mint az általad ajánlott ki a szűkítőt a légcsatornából. (Ez még talán nekem sem okoz gondot...)
Előre is köszi.