hawaii1972 Creative Commons License 2007.01.27 0 0 3879

Sziasztok!

Voltam már jobb hangulatban is, de a hajó még nem menr t el és most ez a legfontosabb.

Van remény, bár én nem az orosz-dán mérkőzésben reménykedem, hanem egy holnapi jó produkcióban.

Akkor nézzük:

Nagy LAci nagy gólokkal nyitott és összességében (a játék minden elemét idehozva) szerintem sokkal jobban játszott, mint az eddigi bármelyik mérkőzésen. Gál Gyula és Ivo Diaz remek volt, utóbbi parádés produkcióval rukkolt ki.

Mégis kikaptunk, mert:

- hátul nagyon "könnyű" gólokat kaptunk, azaz a spanyolok különösebb megeröltetés nélkül lőttek gólokat.

- a két hatalmas belső spanyol ember lefogása nagyon sok energiát elvont, voltak kifejezetten peches pillanatok, kiperdülő labda.

- hiába ült itt 14 ezer ember, olyan szalonközönség jellege volt a dolognak. Azaz ültek ölbe tett kézzel. Kielben sokkal parázsabb hangulatban a csapat is jobban tudott pörögni, még akkor is, ha nem nekünk szurkoltak.

- a norvég bírókra ÖSSZESSÉGÉBEN nem lehet panasz, de volt egy-két szemtelen ítéletük, ezzel együtt nem miattuk kaptunk ki.

- úgy érzetem a spanyolok sem tépték fel a SAP Aréna taraflexét, de egyénileg annyival jobb játékosok, semmint, hogy egy iylen meccset kiengedjenek a kezükből.

Mi most a teendő? (Ezt OV szokta mindig kérdezni, GYF - fanok, bocs)

1. Megnyugodni.

2. Tovább kenegetni Puki hátát

3. Elhinni, hogy Oroszország verhető

4. Tüzet csiholni az olykor pislákoló kohóba

5. Nagyot aludni

6. Úgy játszani, mint Dánia ellen

7. Nem ukrán, vagy belarusz bírót kapni

Összességében mindenki csalódott, én is. De én bizakodom.

Holnapi rádióközvetítés: 18.10-20.00 Petőfi

Hajrá

Lantos Gábor