Hmmm... ezt a választ kaptam Béky Lászlótól (természetgyógyász) a kérdésemre, hogy mit lehet trükközni:
"sajnos a terhességi cukorbajra a természetgyógyászatnak nem sok ráhatása van. Tartani kell a 16o 18o gr szénhidrátot, 5o gr fehérjét, ami csak hal és tojás lehet.
Igen fontos a napi CHROM és ZINK kiegészítés!!! Folyamatosan fogyasztania kell zöld kaprot, naponta több kis csomóval, de minden étkezéshez. Javaslom a Lehel Piac Galéria Kamilla Bio boltból a NÖVÉNYI INULIN beszerzését és folyamatos fogyasztását, valamint ugyanitt GOLDEN YACCA capsul a beszerzését és napi 3x2 db folyamatos fogyasztását is.
tea: reggel egy csésze fehér fagyöngy hideg ázalék.
napközben A+B tea keverék össszeöntve elkortyolva,
A tea: pitypanglevél és gyökér, csalán, kukorica bajusz, áfonyalevél,szederlevél, málnalevél, szamócalevél, kecskeruta, 1:1 arányú kereékének forrázata. 1.5 liter viz, két kanál keverék.
B tea: este 1 liter vizhez 5 kanál fehér babhéjjat tenni, másnap reggel lefõzni felire. Másnap reggel ezután a kettõt összeönteni, egész napra elosztva elkortyolni. Mindig legyen kéznél cukros viz, ha hirtelen leesne a vércukor. Ezt lassan tartsa a szájában és onnan szivódjon fel. Tartsuk a kapcsolatot folyamatosan ! Szeretettel Béky László"
Hááát... málnalevelet pl. nem mernék a 35. hét előtt inni (bár a szüléselőkészítőt tartó dúla szerint az igazából egy tipikus placebó... amiről senki sem tudja miért működik... de valahogy mégis...)
A babhéj elgondolkoztató... csak tudnám honnan szerezzek...
A króm és a cink megengedett terhesség alatt? (a krómról én is csak jókat hallottam eddig...)