zsuga
2007.01.27
|
|
0 0
3461
|
Albi tetszik, amit leírtál azt hiszem jól foglaltad össze mi a helyzet a csapatunkkal.
Én annyit szeretnék kiemelni, hogy a rengeteg sérülés (otthon maradó klasszisok hiánya) ellenére is nem Nyúlbélaként megyünk a pályára, sugárzik a játékosokból a nyerniakarás. Sajnos a magyar csapatoknak egy általános jellemzője hogy azok ellen akit erőssebnek vélnek lélekben feladva a meccset mennek ki a pályára.
Ezzel a hozzállással az esetleg rosszabb formában levő és sérülésekkel bajlódó játékosok ellenére is lehet esélyünk a továbbjutásra ami óriási fegyvertény lenne szerintem, mert ez az ág egyértelműen sokkal erősebb. Nagy Laci ügyhöz csak annyit szeretnék hozzátenni hogy a jobbátlövő posztján Perez hiányában lukasak vagyunk, vagyis Lacira tolják el a védekezésüket a csapatok és aprítják is szépen (lásd Norvégok). Kérem nem elfelejteni, hogy védekezésben mekkora munka hárul rá és nehéz így azt a dinamikát hozni sorozatmeccseken amit korábban kevesebb védekezés mellett megszokhattunk Tőle. A védekezésünk egyébként szerintem óriásit lépett előre és ez a nagyon jó edzői felkészítést/felkészültséget mutatja.
Szóval összességében én eddig az adott körülményeket tekintve nagyon elégedett vagyok a CSAPAT-tal és azt mondom HAJRÁ MAGYAROK! |
|