ismét egy lapos és pontatlan cikk, mely íróján érződik, hogy a igazi trú kjúros lehet, ha fanyalog a 2004-es számok hiányáért, és a többi 'slágernóta' miatt:
"sajnos nem szerepel itt, ahogy a Szegeden szintén eljátszott Friday I’m In Love és Lullaby című sikerdalok sem, pedig azok megemelték volna a kiadvány értékét (sőt a turné legvégén Robert Smith-ék egy plusz ráadásblokkot is nyújtottak görög és török közönségnek a Hot Hot Hot!!!, Let's Go To Bed és Why Can't I Be You? című popslágerekkel – és azokat sem hallhatjuk itt)." - hála az Istennek! A vak is látja, hogy komor fekete a borítója, meg hogy Parental Advisory van, mit akar ez itt rózsaszín felhőkbe költözött Cure-t? Vagy csak én nem látom ilyen rózsásan a 2005-ös évek óta a Világot? :D:D
Igazis kellene már még egy koncert, remélem azon egy sláger sem lesz ;-D
Ja és a két szerencsétlen 'veterános gitáros' meg elmehet a fenébe Simon mellett, mert Ő még most is sokkal jobban néz ki. Gratulálok ez aztán marha fontos, lényeges információ volt!
Hát én nem értem. Hát nem érzi Robert, hogy most, mikor toppon van ég időbe le kellene feküdni a médiának, mint annó az oly sikeres tátikás korszakú, TV showkban 84-86 között, és ideje lenne konditerembe is menni, meg ráncfölvarrásra, zsírleszívásra, és hát persze tánc koreográfiára is, mint Spears kisasszony. Igen, bevallom ez lenne minden Trú Cure-os vágya!
Na hagyjuk... :D:D