Kedves Sin X!
En ugy gondolom, hogy Frei-nek a megfelelo, normalis oktatas hianyzik. Nem tartom kizartnak, hgoy intelligens, tehetseges ember. Sokkal jobban allna kommunikaciobol, ha egy normalis iskolaban muvelodott volna. Ugyhogy amit irtam, nem ra, vagy az ertelmere vonatkozott, hanem a waldorfos kepzesre. (de azert szerintem el tudja donteni, hogy kereszteny vagy sem az iskola)
Egyebkent, most legutobb a waldorfor tanar is azt irta, hogy a waldorfban szabad vallas van.
Amugy, elnezest kerek mindenkitol, Toled is. En mar nem akarok vitatkozni. Azert lettem ilyen "harcos", mert az tenyleg zavar, ha a gyerekeket bantjak, vagy nem a legjobbat adjak nekik (waldorfra csak az utobbit ertem). Minden gyerek megerdemel egy normalis, alapos tanitast, termeszetesen gyerekbarat es szereto kornyezetben.
(azt is elismerem, hogy elfogulatlan sem tudok lenni, mert minden new age-s, ezoterikus, horoszkopos, stb. dologtol szinte kiver a veritek, es nagyon rossz erzes fog el)
Meg egyszer: szerintem bekuljunk ki. Ezutan probalok velemenyt nem megfogalmazni, ha egyaltalan maradok itt.