zlota
2007.01.25
|
|
0 0
886
|
Várjál, nem ilyen ecccerű ám!Nehogy jól járjál kitalálnak majd egy olyan dolgot, hogy pl a 20kw alattiakra extra sarcot adnak!Csak azért dobom fel ezt, mert nekem a lakókocsim 0kw és mégis 9800ftba kerül a "súlyadó" tehát mégis van súlyadó a 600kgos lakóra... mindig azt nézik, mi hol a több és ha túl kevés amit fizetsz akkor majd átrangsorolják!!!Szerintem a ti kiskocsitoknak is az a gondja, hogy túl jól jártok vele.Túl kevésbe kerül a fenttartása egy rendes kocsihoz képest.Én egyébként ezért szereztem be 50cm3 gépet.
Csak megjegyzem, hogy akinek van egy kis pénze az olyan 300e ért már nagyon szép 50cm3 kisautót kaphat!Nem ilyen veterán dodgemre gondolok :D
Tényleg láttam olyant ami 50cm3 és ugyanolyan mint egy rendes autó csak kicsibe!A megoldást a legrosszabb esetben jelentheti ilyen jellegű váltás is.Itt max a 2 személybe köthetnek bele, ha egyedül utazol tuti nincs mibe belekötni max az izzókészletbe!
Nagyon kicsi esélyt látok, hogy ezt megússzátok- pláne a mostani sarcos helyzetbe- jól.Szeritem reálisan a sokszorosára fognak emelkedni a költségeitek!De én veletek vagyok!
|
Előzmény: Qrucsai (885)
|
|