Qrucsai Creative Commons License 2007.01.25 0 0 883

"Egy ilyen kezdödö összefogásnak pont az az egyik (talán legfontosabb?) célja, hogy ezt a 'fogalmazgatási' folyamatot befolyásolja.

Ezt kétféle módon lehet megtenni: a 'fogalmazgató' szakértökre gyakorlot nyomáson keresztül (pl. megalapozott szakmai érvek, vagy mit tudom én mi), vagy a szakértöket terelgető politikusokra gyakorolt nyomáson keresztül. (Nyilván van fü alatti ága is a befolyásolásnak, de ahhoz szerintem soha nem lesztek elég gazdadok, mégy együttesen sem. Esetleg, ha a mondjuk lenne egy nagyon komoly gyártó...)"

Noss én szívesen gyakoroklnék nyomást ezeknek az embereknek egy bizonyos testrészére tízes satuval.

Ez a probléma csak leképeződése annak az országos  (szerény véleményem szerin a világ is ilyen) problémának, hogy az általunk választott politikusok teljes gőzzel azon vannak, hogy kitoljanak velünk. Teszik mindezt önös anyagi érdekből. A világot ugyanis a pénz irányítja, nem a hétköznapi emberek. Érvelhetünk bárhogy (környezet védelem, parkolás, forgalom csökkenés, stb...) nem érdekli őket, mert anyagi előnyük nem származik belőle, sőtt (üzemanyag, regisztrációs adó, gépjármű adó elmaradása). A többire nagy ívben sz@rnak. Én elég békés ember vagyok, ráadásul fegyveres testület tagja (fegyőr), de lassan orvoshoz kell mennem, hogy nehogy lukat durrantsak minden ilyen pénzéhes kulagép fejébe, ha szolgálati fegyver van nálam.

Bocs a rizsáért, de én elszánt vagyok, szóval bármire készülünk, benne vagyok, és nem adom el az asszony kiskocsiját! 

Előzmény: FFU (872)