Sziasztok!
Szeretem a kézilabdát, de elsősorban a női meccseket néztem! Deee a dán meccs mindent megváltoztatott! :)
Nagyon jók voltunk, de sztem ha Nenad nem lett volna tuti h nem nyerünk! Be kell ismerni, h jobb kapus mint Fazekas! (persze vele sincs semmi bajom, sztem nagyon tehetséges)
Nenad érkeztével nem csak a kapus teljesítmény jobb, hanem a hangulat is más, győzni akarást, fanatizmust látok a csapatban, ami sztem eddig nem nagyon volt jellemző! (szvsz)
Itt olvastam valahol a himnuszos "story"-ról! Én ezt találtam:
-Hallottam, hogy sokan öregnek tartanak, és azt mondják, hogy miért kellett engem honosítani. Nos, én ezeknek a kétkedőknek akartam bizonyítani, hogy igenis hozzá tudok tenni a magyar válogatott sikeréhez. Amikor a Himnusznál szívemre tettem a kezem, valóban magyarnak éreztem magam. A szívemet adtam Magyarországért! Örülök, hogy jól ment a védés a dánok ellen, és nyertünk. Meg akarjuk mutatni a világnak, hogy számolni kell velünk - jelentette ki Puljezevics.
A dánok elleni mérkőzést a televízió előtt izgulta végig Tordasi Petra (22), Puljezevics barátnője. A lefújás után a kapus azonnal felhívta Petrát.
- Nenadnak nagyon fontos Magyarország. Amikor a meccs vége előtt néhány perccel hetest dobtak a dánok, a szünetben a Rocky-filmből Nenad kedvenc száma, a Tigris szeme című zene szólt. Akkor már mondtam a szüleimnek, hogy Nenad kivédi a büntetőt - mesélte nevetve Tordasi Petra, a Kecskemét kosárlabdázója, aki két és fél éve ismerkedett meg a kapussal.
Puljezevics szenzációs védéseinek és a válogatott győzelmének alighanem Skaliczki László örült a legjobban.
- Puljezevics védései nagyon kellettek, a legkritikusabb helyzetekben hozta a bravúrt. Büszke vagyok a fiúkra. Volt hitünk, vesztes állásnál sem adtuk fel. Fortuna ölében ültünk néha, ugyanakkor keményen meg is dolgoztunk a sikerért - mondta a szövetségi kapitány a találkozót követően.
A válogatott második összecsapása, a tegnapi, Norvégia elleni csopotmérkőzés lapzártánk után ért véget.
(Blikk.hu)