Sziasztok!
A reptéri pénzváltó a kijárat mellett teljesen korrekt volt, ott rögtön váltottam . Az árai megeegyeztek a városi pénzváltók áraival. Arra figyelj, hogy tavaly nekünk le kellett tenni 100 USD kauciót az Imperialban,amit kiköltözéskor visszafizettek. Gondolom neketek is így volt Laci? A napkelte időpontjának meghatározására nem merek vállalkozni, részint, mert pont egy hónappal később voltunk, részint bevallom nem tudom az időeltolódás miatt átaludtuk.
Bon Laci tavaly annyit segítettél , ugye most is megteszed??? Hetek óta nézem a Bangkok térképeket, de nem tudom megfejteni, hogy a a Wat Traimit , illetve a Márványtemplom (a thai nevét mindig elfelejtem) hogy érhető el legcélszerűbben a sky train-től. A Wat Arun tiszta ógy, hogy Saphan Taksin végállomás express boat átszállás a Thai Tien megálló komp , tavaly nem volt időnk átkompolni, mert mentünk a vacsorahajóval és tudtuk, hogy jönnek értünk az Asia travelesek, de idén gondoltam ott kezdenénk a városnézést, onnan vissza Thai Tien állomás komp, de onnét hogy jutunk el a Wat Traimithez ,ami a Chinatown szélén van? Vagy szerinted a hajótól taxi? Onnét mennénk tovább a Márványtemplomba, onnan meg esetleg a Dusit állatkertbe. tavaly is olyan jó közlekedési tippet adtál, köszönet érte.
És még azt szeretném kérdezni, hogy Samuin esetleg voltál-e a Bigg Budha parton? ha igen milyen??
Előre is köszi: Bea