Hello mindenkinek.
Egy mannheimi lepukkant netcaffeban ulok.
Sikerult ropke 10 ora alatt ideernem, horror volt.
Kezdodott azzal, hogy Kielbol nem indult el az altalam kinezett ICE vonat. Mit nem indult, meg sem erkezett. Ekkor meg nem volt gyanus semmi. 1 ora dekkolas a kieli palyaudvaron csontig hatolo hideg, nutellas palacsinta 1 db.
13.30kor egy Regional Expresszel mentem Hamburga. Ami feluton megallt, mivel elottunk a sinen hatalmas baleset tortent. Egy CARGO vonat kisiklott. Buszozas Pinneberge (vajon hallottatok errol a bajos kis falucskarol?), majd ezzel a lendulettel lekestem a Hamburg-Mannheim ICE vonatot.
Pinnebergben az allomason a penztaros egy szo nelkul cserli ki az ICE helyjegyemet. MAV? Na hagyjuk.
Ujabb negyvenperces ut S Bahn Hamburg HBF, majd negyvenperces dekkolas. Egy brezel (perec) lemegy.
Jon a vonat, ropke 5 oras ut Mannheim. Idokitoltokent Rambo III a laptopon, a kalauz mellem ul es nezi. Mannheimben este 9 kor nagyon hideg van, szeles, holnap jon a ho.
A csapat 12 km-re lakik a centrumtol egy autopalya mellett. Bravo. Mer nem lehetett Kielben maradni? A csarnok is az autopalya mellett.
Herbert Gabi befutott. Holnap delelott kozos videozas. Oda nem megyek, alszom.
FONTOS: Radiokozvetitesek Mannheimbol:PETOFI
szerda: 16.15-16.50: 3*2 perc bejelentkezes (ne duhongjetek...)
17.10-17.40: teljes kozvetites.
csut: 18.15-20.00: vegig az egesz
szombat: 18.15-20.00: vegig az egesz (Himnusszal)
vasarnap: 18.15-20.00: vegig az egesz (Himnusszal)
Nagyon szoritsatok, hogy bemenjunk a 8ba majd a 4-be.
Hulla faradt vagyok, mara ennyit.
Holnap del fele jovok.
Lantos Gabor
Mannheim