Mit értesz az alatt,h régebben?
Mint azt írtam volt nem elsősorban rád célzok...
Szóval miért van nekem kevesebb jogom,h foglalkozzak vele,mint annak az mv-nek mondjuk,aki lehúz rajta x darab szolgálatot pár hónap alatt ?!
Itt dolgozol? Én nagyon szeretem az aranyat, mégsem engednek be a bankba fogdosni a rudakat!
De ha mondjuk a dízelszín műhelyfőnöke engedélyezi, akkor valszeg még érdekli is a dolog
A dízelszín műhelyfőnöke (ha egyre gondolunk) egy ..., akit a magángépekkel való saját zsebre seftelésen kívül a nem sok minden érdekli! Szét lehet nézni nálunk dízeltéren!
Ezt a remegés dolgot nem vágom...
Remegősgyerek: fn.: Pszichésen és/vagy érzelmileg, enyhén vagy súlyosabban retardált fiatal fiú, aki devianciáját a vasúttal kompenzálja.
Újfent azt kérem, hogy nézz szét a vasútbarátok között, kb. 70-75%-uk ilyen tünetekkel küzdködik!
És csatlakozom Dashhoz, és j.r.c.-hez, mindketten ismernek, és tudják, hogy valóban nem a normális vasútbarátokkal van bajom, hanem az általuk is leírtakkal. Kökin hozzám is jött már oda srác úgy, ahogy Dash leírta. És úgy is, hogy ez és ez vagyok, szeretném megnézni, lehet? Az egyik jöhetett. De volt már olyan is, aki még Jóskából kifelé már az ívben vetített, hogy ő kinél és mennyit vezetett, és hogy ő milyen ügyes, és megmutatná nekem is.. Ő is Fradiig mozdonyozott...
Vasútbarát és vasútbarát között sok a különbség. A csendes, normális kisebbséget nem bántom, sőt segítek is nekik, mert látom magam tíz éve. A hangos, ki-ha-én-nem hülyegyerekeket viszont nem bírom! És tőlük várnám, hogy tudják hol a határ!!!