WooDoo Creative Commons License 2007.01.22 0 0 754

Voltam ma az ügyvédnél. Átnézte a papírokat, és szerinte is segédmotor a járgányunk. Azt mondta, mindenképpen kérnem kell a tárgyalás megtartását, az ui. semmilyen költséggel nem jár. Kérhetem igazságügyi szakértő kirendelését is, ez kb. 20-30e Ft, de csak akkor kell kifizetnem, ha bukjuk a pert. Fel lehet kérni más szakértőt is, de azt csak tanúként hallgatják meg, jobb a kirendelt szakértő. Megkaptam a telefonszámát az Igazságügyi Szakértői Iroda elnökének, Ő egy országosan elismert szakértő, részt vesz a jogszabályalkotásban is, talán tud valami okosat mondani. Ha érdekli az ügy, és nem kér irreális összeget, felkérem egy szakvélemény elkészítésére.

Az ügyvéd szerint a tárgyalás jópár hónap műlva lesz, addig minél több megszüntető határozatot össze kellene gyűjteni. Érdemes lenne keresni a gyártókat is, és fel kellene hívni a figyelmüket, hogy a járműveiket nem tudjuk Mo-n használni, nekik komolyabb eszközeik vannak az érdekeik érvényesítésére, feltéve ha látnak fantáziát a magyar piacban.